Företaget

Andershornstein AB är specialisten när det gäller begagnade maskiner till potatis och grönsaksodling. Vi erbjuder alla slags maskiner inom både fält- som packerisidan. Genom vårt mycket breda kontaktnät utomlands och i Sverige förser vi odlare både i Sverige och runt om i världen med för deras odling lämplig utrustning.Vi erbjuder även utrustning till odling och hantering av frukt och maskiner till växthus samt livsmedelsmaskiner för förädling av frukt och grönt. 

 

Vi saluför maskiner både ur vårt eget växande lager och maskiner som säljs på uppdrag av kund.

 

Genom vårt mycket goda samarbete med ett flertal transportföretag kan vi alltid ge ett förmånligt transportpris på maskinen fritt levererad till dig som Kund.

 

 

Andershornstein AB ägs och drivs av Anders Hörnstein. Genom sitt stora intresse för teknik och grönsaksodling startade Anders vitlöksodling på gården Bankeberg utanför Vetlanda. Svårigheten att få tag i bra begagnade maskiner till den egna odlingen ledde sedan till maskinförssäljningens start.

Känn dig alltid varmt Välkommen att kontakta oss när du söker en maskin eller har något att avyttra, eller har andra funderingar kring grönsaks- eller potatisodling!!

 

Vi ser det som en stor utmaning att finna maskinen som passar in i just Din odling eller i Ditt packeri!